Το Τραπέζι της 25ης Μαρτίου από τον Γιάννη Λουκάκο

Το Τραπέζι της 25ης Μαρτίου από τον Γιάννη Λουκάκο

Αυτήν την Κυριακή 9/3, στο περιοδικό BHMAgourmet, ο Γιάννης Λουκάκος προτείνει 5 γευστικά πιάτα, εμπνευσμένα από την παράδοση, για ένα απολαυστικό γεύμα την 25η Μαρτίου.

Οι συνταγές που θα βρείτε στο τεύχος, είναι:

  • Σαλάτα με ρόκα, παντζάρι και βινεγκρέτ πορτοκαλιού
  • Σκορδαλιά με πατάτα και φουντούκι
  • Μπέργκερ με μπιφτέκι μπακαλιάρου
  • Χταποδοσαλάτα με στριφτάδια
  • Χαλβάς με σάλτσα πορτοκάλι

Στο gallery που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε τις αντίστοιχες σελίδες της έκδοσης, με τα πιάτα που προτείνει ο σεφ ν’ απολαύσετε φέτος με την οικογένεια ή τους φίλους σας την ημέρα του Ευαγγελισμού - και όχι μόνο!

Για περισσότερες ιδέες και σίγουρη επιτυχία, μπορείτε να μαγειρέψετε μαζί με τον σεφ μερικά από τα πιο καθιερωμένα, αγαπημένα πιάτα που ζητάει η ημέρα! Αρκεί να συμμετάσχετε στο μάθημα «25η Μαρτίου: Νοστιμιές με παράδοση και φαντασία!», που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 19/3 στις 18.00, στο TheSeminarProject. Εκεί θα δημιουργήσετε βήμα-βήμα ένα εξαιρετικό, πλήρες γεύμα για την 25η, που θα σας ενθουσιάσει. Δείτε περισσότερα, εδώ.
 

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner