Παρμεζάνα τραγανή

Παρμεζάνα τραγανή

30 minutes
FiveStar: 
Average: 4.4 (16 votes)

INGREDIENTS

Για την παρμεζάνα τραγανή

  • 50 γρ. Παρμεζάνα τριμμένη

DIRECTIONS

Για την παρμεζάνα τραγανή

Στρώνουμε ένα ταψί με φύλλο σιλικόνης (silpat) ή λαδόκολλα. Τοποθετούμε την παρμεζάνα σε μια σήτα και τη ρίχνουμε βροχηδόν πάνω στο ταψί σε ομοιόμορφη στρώση. Προσοχή, η στρώση θα πρέπει να είναι λεπτή. Ψήνουμε στους 150°C μέχρι να πάρει ωραίο ξανθό χρώμα και έντονο άρωμα. Μόλις κρυώσει θα γίνει τραγανή. Στη συνέχεια σπάμε σε ακανόνιστα κομμάτια.

Για την παρμεζάνα τραγανή

  • 50 γρ. Παρμεζάνα τριμμένη

Για την παρμεζάνα τραγανή

Στρώνουμε ένα ταψί με φύλλο σιλικόνης (silpat) ή λαδόκολλα. Τοποθετούμε την παρμεζάνα σε μια σήτα και τη ρίχνουμε βροχηδόν πάνω στο ταψί σε ομοιόμορφη στρώση. Προσοχή, η στρώση θα πρέπει να είναι λεπτή. Ψήνουμε στους 150°C μέχρι να πάρει ωραίο ξανθό χρώμα και έντονο άρωμα. Μόλις κρυώσει θα γίνει τραγανή. Στη συνέχεια σπάμε σε ακανόνιστα κομμάτια.

Comments

YL Gift Card

Give an unexpected gift to your loved ones by letting them experience a cooking class at The Seminar Project, a wonderful meal at Psomi & Alati or Alio restaurant.
MORE

Stay informed

Register to receive our newsletter.
SUBSCRIBE
Espa Banner