Επικάλυψη τυριού (icing) Επικάλυψη τυριού (icing)

Επικάλυψη τυριού (icing)

ΓΙΑ 450 ΓΡ. 15 minutes
FiveStar: 
Average: 4.7 (42 votes)

INGREDIENTS

Για την επικάλυψη τυριού

  • 225 γρ. τυρί κρέμα
  • 115 γρ. βούτυρο, μαλακωμένο
  • 115 γρ. ζάχαρη άχνη, κοσκινισμένη
  • 15 γρ. εκχύλισμα βανίλιας

DIRECTIONS

Για την επικάλυψη τυριού

Στο μίξερ χτυπάμε το τυρί σε χαμηλή ταχύτητα με το φτερό μέχρι να αφρατέψει. Προσθέτουμε σταδιακά το βούτυρο, αναμειγνύοντας καλά για να ενσωματωθεί πλήρως. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και χτυπάμε το μείγμα σε χαμηλή ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθεί. Στη συνέχεια ανεβάζουμε την ταχύτητα για 5 λεπτά περίπου, μέχρι το μείγμα να αφρατέψει. Προσθέτουμε τη βανίλια και ανακατεύουμε. Σκεπάζουμε και διατηρούμε στο ψυγείο μέχρι να σταθεροποιηθεί η κρέμα και να είναι έτοιμη προς χρήση.

Για την επικάλυψη τυριού

  • 225 γρ. τυρί κρέμα
  • 115 γρ. βούτυρο, μαλακωμένο
  • 115 γρ. ζάχαρη άχνη, κοσκινισμένη
  • 15 γρ. εκχύλισμα βανίλιας

Για την επικάλυψη τυριού

Στο μίξερ χτυπάμε το τυρί σε χαμηλή ταχύτητα με το φτερό μέχρι να αφρατέψει. Προσθέτουμε σταδιακά το βούτυρο, αναμειγνύοντας καλά για να ενσωματωθεί πλήρως. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και χτυπάμε το μείγμα σε χαμηλή ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθεί. Στη συνέχεια ανεβάζουμε την ταχύτητα για 5 λεπτά περίπου, μέχρι το μείγμα να αφρατέψει. Προσθέτουμε τη βανίλια και ανακατεύουμε. Σκεπάζουμε και διατηρούμε στο ψυγείο μέχρι να σταθεροποιηθεί η κρέμα και να είναι έτοιμη προς χρήση.

Comments

YL Gift Card

Give an unexpected gift to your loved ones by letting them experience a cooking class at The Seminar Project, a wonderful meal at Psomi & Alati or Alio restaurant.
MORE

Stay informed

Register to receive our newsletter.
SUBSCRIBE
Espa Banner