Μπάρες "παγωτό" με γιαούρτι και φρούτα Μπάρες "παγωτό" με γιαούρτι και φρούτα

Μπάρες "παγωτό" με γιαούρτι και φρούτα

Για 8 μπάρες 180 minutes
FiveStar: 
Average: 4.9 (9 votes)

INGREDIENTS

Για τις μπάρες ‘’παγωτό’’ με γιαούρτι και φρούτα

  1. 750 γρ. μείγμα γιαουρτιού  με φρούτα
  2. 50 γρ. γκρανόλα με καρπό του κακάο
  3. 30 γρ. βατόμουρα, κομμένα στη μέση
  4. 50 γρ. φράουλες, σε μέτρια κομμάτια

 

  1. Για το μείγμα γιαουρτιού με φρούτα

470 γρ. γιαούρτι στραγγιστό ΟΛΥΜΠΟΣ

40 γρ. φράουλες

40 γρ. βατόμουρα

210 γρ. μέλι

 

  1. Για τη γκρανόλα με καρπό του κακάο

20 γρ. corn flakes, σπασμένες σε μικρά κομμάτια

15 γρ. καρπός του κακάο

15 γρ. φιστίκι Αιγίνης, ψημένο, σπασμένο

 

DIRECTIONS

VIDEO DIRECTIONS

Για τις μπάρες ‘’παγωτό’’ με γιαούρτι και φρούτα

Σε μία φόρμα σιλικόνης 12Χ4εκ. τοποθετούμε σε κάθε θήκη από 4 γρ. βατόμουρο, 8 γρ. φράουλα, 4 γρ. γκρανόλα και γεμίζουμε με το μείγμα γιαουρτιού με φρούτα. Τοποθετούμε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσουν καλά, για περίπου 3 ώρες.

Ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε.

 

Για το μείγμα γιαουρτιού με φρούτα

Στον κάδο του μπλέντερ προσθέτουμε το γιαούρτι, τις φράουλες, τα βατόμουρα, το μέλι και χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να αλεστούν και να έχουμε μία υφή κρέμας.

 

Για τη γκρανόλα με καρπό του κακάο

Σε ένα μπολ προσθέτουμε τις νιφάδες καλαμποκιού(corn flakes), τον καρπό του κακάο, το φιστίκι Αιγίνης και ανακατεύουμε.

Για τις μπάρες ‘’παγωτό’’ με γιαούρτι και φρούτα

  1. 750 γρ. μείγμα γιαουρτιού  με φρούτα
  2. 50 γρ. γκρανόλα με καρπό του κακάο
  3. 30 γρ. βατόμουρα, κομμένα στη μέση
  4. 50 γρ. φράουλες, σε μέτρια κομμάτια

 

  1. Για το μείγμα γιαουρτιού με φρούτα

470 γρ. γιαούρτι στραγγιστό ΟΛΥΜΠΟΣ

40 γρ. φράουλες

40 γρ. βατόμουρα

210 γρ. μέλι

 

  1. Για τη γκρανόλα με καρπό του κακάο

20 γρ. corn flakes, σπασμένες σε μικρά κομμάτια

15 γρ. καρπός του κακάο

15 γρ. φιστίκι Αιγίνης, ψημένο, σπασμένο

 

VIDEO DIRECTIONS

Για τις μπάρες ‘’παγωτό’’ με γιαούρτι και φρούτα

Σε μία φόρμα σιλικόνης 12Χ4εκ. τοποθετούμε σε κάθε θήκη από 4 γρ. βατόμουρο, 8 γρ. φράουλα, 4 γρ. γκρανόλα και γεμίζουμε με το μείγμα γιαουρτιού με φρούτα. Τοποθετούμε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσουν καλά, για περίπου 3 ώρες.

Ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε.

 

Για το μείγμα γιαουρτιού με φρούτα

Στον κάδο του μπλέντερ προσθέτουμε το γιαούρτι, τις φράουλες, τα βατόμουρα, το μέλι και χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να αλεστούν και να έχουμε μία υφή κρέμας.

 

Για τη γκρανόλα με καρπό του κακάο

Σε ένα μπολ προσθέτουμε τις νιφάδες καλαμποκιού(corn flakes), τον καρπό του κακάο, το φιστίκι Αιγίνης και ανακατεύουμε.

Comments

YL Gift Card

Give an unexpected gift to your loved ones by letting them experience a cooking class at The Seminar Project, a wonderful meal at Psomi & Alati or Alio restaurant.
MORE

Stay informed

Register to receive our newsletter.
SUBSCRIBE
Espa Banner