ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΠΑΣΤΟΣ

ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΠΑΣΤΟΣ

Γνωστός και ως βακαλάος, μπακαλιάρος που έχει παστωθεί και ενίοτε αποξηρανθεί. Αποτελεί συστατικό πολλών κλασικών πιάτων στην Ισπανία, στην Πορτογαλία, στην Προβηγκία και στην Ελλάδα. Συνήθως προέρχεται από τη Νορβηγία και αγοράζεται σε μεγάλα κομμάτια, εκ των οποίων τα καλύτερα είναι τα πιο παχιά. Μπορεί να μείνει στο ψυγείο μέχρι 2 μήνες, αλλά πριν από τη χρήση θα πρέπει να μουλιάσει για τουλάχιστον μία ημέρα σε νερό, το οποίο θα αλλαχθεί πολλές φορές.

YL Gift Card

Give an unexpected gift to your loved ones by letting them experience a cooking class at The Seminar Project, a wonderful meal at Psomi & Alati or Alio restaurant.
MORE

Stay informed

Register to receive our newsletter.
SUBSCRIBE
Espa Banner