ΠΡΟΣΟΥΤΟ

ΠΡΟΣΟΥΤΟ

Ένα από τα πιο γνωστά αλλαντικά στην Ιταλία. Παράγεται από το πίσω μπούτι του χοίρου και ωριμάζει από 9 μήνες μέχρι 2 χρόνια. Τα καλύτερα δείγματα παρασκευάζονται στην Πάρμα και στο Σαν Ντανιέλε. Ιδανικό για ορεκτικό μαζί με πεπόνι ή σύκα. Συνήθως τεμαχίζεται σε πολύ λεπτές φέτες και έχει μια ροζέ απόχρωση και έντονη γυαλάδα. Ταιριάζει με ζυμαρικά και λαχανικά.

YL Gift Card

Give an unexpected gift to your loved ones by letting them experience a cooking class at The Seminar Project, a wonderful meal at Psomi & Alati or Alio restaurant.
MORE

Stay informed

Register to receive our newsletter.
SUBSCRIBE
Espa Banner