ΑΥΓΑ

ΑΥΓΑ

Τροφή με μεγάλη διατροφική αξία. Το αυγό αποτελείται από τον κρόκο, που περιέχει τη μεγαλύτερη ποσότητα θρεπτικών συστατικών ουσιών, και το ασπράδι, ένα παχύρρευστο πρωτεϊνούχο διαφανές υγρό. Δημοφιλέστερο είναι το αυγό της κότας. Χρησιμοποιείται σε χιλιάδες παρασκευές, είτε αυτόνομα (βραστό, τηγανητό, ομελέτα, ποσέ) είτε ως βοηθητικό στη μαγειρική διαδικασία, όπως για παράδειγμα ως πηκτικό.

YL Gift Card

Give an unexpected gift to your loved ones by letting them experience a cooking class at The Seminar Project, a wonderful meal at Psomi & Alati or Alio restaurant.
MORE

Stay informed

Register to receive our newsletter.
SUBSCRIBE
Espa Banner