ΚΙΜΑΣ

ΚΙΜΑΣ

Κρέας κομμένο σε πολύ λεπτά κομμάτια και περασμένο από ειδική μηχανή. Ανάλογα με την προέλευσή του διακρίνεται σε: αρνίσιο, μοσχαρίσιο και χοιρινό. Έχει πολλές εφαρμογές στην ελληνική κουζίνα –μπιφτέκια, κεφτέδες, ρολό, πίτες, μουσακάς–, αλλά και στη διεθνή – αμερικάνικα μπέργκερ, σάλτσα μπολονέζ, τσίλι κον κάρνε κ.ά. Ο κιμάς είναι ένα εξαιρετικά ευπαθές προϊόν και είναι μεγάλος ο κίνδυνος ανάπτυξης βακτηριδίων σε περίπτωση που δεν συντηρηθεί σωστά. Στην ψύξη διατηρείται έως 3 ημέρες και στην κατάψυξη έως 2 μήνες.

YL Gift Card

Give an unexpected gift to your loved ones by letting them experience a cooking class at The Seminar Project, a wonderful meal at Psomi & Alati or Alio restaurant.
MORE

Stay informed

Register to receive our newsletter.
SUBSCRIBE
Espa Banner