ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ

ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ

Τα φασολάκια έχουν πολλές ποικιλίες και υπάρχουν πολλά χρώματα, από απαλό πράσινο ή κίτρινο μέχρι σκούρο πράσινο. Μαγειρεύονται και τρώγονται μέσα στο περικάρπιό τους.

Αποφύγετε τα πλαδαρά φασολάκια με άσχημη όψη. Τα περισσότερα είναι χωρίς ίνες και χρειάζονται μόνο κόψιμο στις άκρες. Έχουν πολλές μαγειρικές προσεγγίσεις: λαδερά, σε σαλάτες, σε μαγειρευτά κατσαρόλας κ.ά. Έχουν βιταμίνες Α και C.

Σε χάρτινη σακούλα παραμένουν σε καλή κατάσταση για 3-4 ημέρες.

YL Gift Card

Give an unexpected gift to your loved ones by letting them experience a cooking class at The Seminar Project, a wonderful meal at Psomi & Alati or Alio restaurant.
MORE

Stay informed

Register to receive our newsletter.
SUBSCRIBE
Espa Banner