ΤΟΝΟΣ

ΤΟΝΟΣ

Λιπαρό ψάρι, με ροζ-κόκκινο, τραχύ κρέας και πλούσια γεύση. Συναντάται σε ζεστά νερά και πωλείται συνήθως σε φιλέτα. Έχει μεγάλη ζήτηση στις αγορές της Ιαπωνίας, καθώς χρησιμοποιείται πολύ για σούσι. Οι 2 από τις πιο γνωστές ποικιλίες του είναι με μπλε πτερύγιο ή με κίτρινο. O κιτρινοπτερύγιος χρησιμοποιείται ευρύτατα στην κονσερβοποίηση.

YL Gift Card

Give an unexpected gift to your loved ones by letting them experience a cooking class at The Seminar Project, a wonderful meal at Psomi & Alati or Alio restaurant.
MORE

Stay informed

Register to receive our newsletter.
SUBSCRIBE
Espa Banner