Σάντουιτς με κοτοσαλάτα Σάντουιτς με κοτοσαλάτα

Σάντουιτς με κοτοσαλάτα

ΓΙΑ 4 ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ
FiveStar: 
Average: 4.8 (19 votes)

INGREDIENTS

Για τη γέμιση του σάντουιτς

  • 120 γρ. ντομάτα, κομμένη σε ροδέλες
  • 40 γρ. σαλάτα γαλλική, καθαρισμένη
  • κοτοσαλάτα

Για την κοτοσαλάτα (για 500γρ)

  • 150 γρ. κοτόπουλο στήθος, βρασμένο και ψιλοκομμένο
  • 30 γρ. ελαιόλαδο
  • 120 γρ. σέλερι, ψιλοκομμένο
  • 180 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 10 γρ. τζίντζερ φρέσκο, ψιλοκομμένο
  • 60 γρ. μαγιονέζα
  • 3 γρ. χυμός λάιμ
  • 5 γρ. σάλτσα σόγιας
  • μαϊντανός, ψιλοκομμένος
  • αλάτι

DIRECTIONS

Για τη γέμιση του σάντουιτς

Τοποθετούμε τα υλικά της γέμισης και την κοτοσαλάτα σε στρώσεις, ανάμεσα στις φέτες του ψωμιού της αρεσκείας μας.

Για την κοτοσαλάτα (για 500γρ)

Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και «ιδρώνουμε» τα κρεμμύδια και το σέλερι μέχρι να μαλακώσουν μεν, αλλά να παραμένουν λίγο τραγανά. Τα κρυώνουμε καλά.

Σ' ένα μπολ τοποθετούμε το κοτόπουλο, τα κρεμμύδια, το σέλερι, καθώς και τα υπόλοιπα υλικά της κοτοσαλάτας. Τα αναμειγνύουμε καλά, αλατίζουμε και δοκιμάζουμε.

Xρησιμοποιούμε τη σαλάτα αμέσως ή τη διατηρούμε στο ψυγείο.

Για τη γέμιση του σάντουιτς

  • 120 γρ. ντομάτα, κομμένη σε ροδέλες
  • 40 γρ. σαλάτα γαλλική, καθαρισμένη
  • κοτοσαλάτα

Για την κοτοσαλάτα (για 500γρ)

  • 150 γρ. κοτόπουλο στήθος, βρασμένο και ψιλοκομμένο
  • 30 γρ. ελαιόλαδο
  • 120 γρ. σέλερι, ψιλοκομμένο
  • 180 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 10 γρ. τζίντζερ φρέσκο, ψιλοκομμένο
  • 60 γρ. μαγιονέζα
  • 3 γρ. χυμός λάιμ
  • 5 γρ. σάλτσα σόγιας
  • μαϊντανός, ψιλοκομμένος
  • αλάτι

Για τη γέμιση του σάντουιτς

Τοποθετούμε τα υλικά της γέμισης και την κοτοσαλάτα σε στρώσεις, ανάμεσα στις φέτες του ψωμιού της αρεσκείας μας.

Για την κοτοσαλάτα (για 500γρ)

Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και «ιδρώνουμε» τα κρεμμύδια και το σέλερι μέχρι να μαλακώσουν μεν, αλλά να παραμένουν λίγο τραγανά. Τα κρυώνουμε καλά.

Σ' ένα μπολ τοποθετούμε το κοτόπουλο, τα κρεμμύδια, το σέλερι, καθώς και τα υπόλοιπα υλικά της κοτοσαλάτας. Τα αναμειγνύουμε καλά, αλατίζουμε και δοκιμάζουμε.

Xρησιμοποιούμε τη σαλάτα αμέσως ή τη διατηρούμε στο ψυγείο.

Comments

YL Gift Card

Give an unexpected gift to your loved ones by letting them experience a cooking class at The Seminar Project, a wonderful meal at Psomi & Alati or Alio restaurant.
MORE

Stay informed

Register to receive our newsletter.
SUBSCRIBE
Espa Banner