Τραγανές τορτίγιες και πίτες

Τραγανές τορτίγιες και πίτες

FiveStar: 
Average: 4.3 (6 votes)

INGREDIENTS

Για τις τορτίγιες και πίτες

  • τορτίγιες λευκές, κομμένες σε όγδοα
  • πίτες, κομμένες σε όγδοα
  • αλάτι
  • 2 κιλά ηλιέλαιο

DIRECTIONS

Για τις τορτίγιες και πίτες

Ρίχνουμε το ηλιέλαιο σε μια κατσαρόλα και το θερμαίνουμε στους 160° C.

Τηγανίζουμε τις τορτίγιες και τις πίτες διαδοχικά, μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανές.

Κατά τη διάρκεια του τηγανίσματος ανακατεύουμε αργά και προσεκτικά.

Τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί και τις αλατίζουμε.

Τις διατηρούμε σε αεροστεγή συσκευασία, μακριά από υγρασία.

Για τις τορτίγιες και πίτες

  • τορτίγιες λευκές, κομμένες σε όγδοα
  • πίτες, κομμένες σε όγδοα
  • αλάτι
  • 2 κιλά ηλιέλαιο

Για τις τορτίγιες και πίτες

Ρίχνουμε το ηλιέλαιο σε μια κατσαρόλα και το θερμαίνουμε στους 160° C.

Τηγανίζουμε τις τορτίγιες και τις πίτες διαδοχικά, μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανές.

Κατά τη διάρκεια του τηγανίσματος ανακατεύουμε αργά και προσεκτικά.

Τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί και τις αλατίζουμε.

Τις διατηρούμε σε αεροστεγή συσκευασία, μακριά από υγρασία.

Comments

YL Gift Card

Give an unexpected gift to your loved ones by letting them experience a cooking class at The Seminar Project, a wonderful meal at Psomi & Alati or Alio restaurant.
MORE

Stay informed

Register to receive our newsletter.
SUBSCRIBE
Espa Banner