Γρανίτα Ακτινίδιο Γρανίτα Ακτινίδιο

Γρανίτα Ακτινίδιο

6-12 ΓΡΑΝΙΤΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΦΟΡΜΑΣ
FiveStar: 
Average: 4.7 (19 votes)

INGREDIENTS

Για τη γρανίτα ακτινίδιο

  • 65 γρ. νερό
  • 65 γρ. ζάχαρη
  • 870 γρ. ακτινίδια, καθαρισμένα

DIRECTIONS

Για τη γρανίτα ακτινίδιο

Φτιάχνουμε ένα σιρόπι, βράζοντας το νερό μαζί με τη ζάχαρη.

Κρυώνουμε το σιρόπι και το τοποθετούμε στο μπλέντερ, μαζί με το ακτινίδιο.

Αλέθουμε, σουρώνουμε από σινουά και τοποθετούμε το μείγμα σε ειδικά σκεύη για γρανίτες.

Το καταψύχουμε για τουλάχιστον 16 ώρες.

Για τη γρανίτα ακτινίδιο

  • 65 γρ. νερό
  • 65 γρ. ζάχαρη
  • 870 γρ. ακτινίδια, καθαρισμένα

Για τη γρανίτα ακτινίδιο

Φτιάχνουμε ένα σιρόπι, βράζοντας το νερό μαζί με τη ζάχαρη.

Κρυώνουμε το σιρόπι και το τοποθετούμε στο μπλέντερ, μαζί με το ακτινίδιο.

Αλέθουμε, σουρώνουμε από σινουά και τοποθετούμε το μείγμα σε ειδικά σκεύη για γρανίτες.

Το καταψύχουμε για τουλάχιστον 16 ώρες.

Comments

YL Gift Card

Give an unexpected gift to your loved ones by letting them experience a cooking class at The Seminar Project, a wonderful meal at Psomi & Alati or Alio restaurant.
MORE

Stay informed

Register to receive our newsletter.
SUBSCRIBE
Espa Banner