Μακαρόνια με κιμά Μακαρόνια με κιμά

Μακαρόνια με κιμά

ΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ 60 minutes
FiveStar: 
Average: 4.6 (248 votes)

INGREDIENTS

Για το πιάτο

  • 600 γρ. σάλτσα κιμά
  • 1000 γρ. λιγκουίνι βρασμένα
  • 150 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
  • αλάτι
  • πιπέρι

DIRECTIONS

VIDEO DIRECTIONS

Για το πιάτο

Βράζουμε τα ζυμαρικά σε κοχλάζον αλατισμένο νερό μέχρι να κρατάνε (al dente). Τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε ζεστά μέσα στη σάλτσα με τον κιμά. Μαγειρεύουμε για 2 λεπτά ακόμα. Εάν η σάλτσα στεγνώσει μπορούμε να προσθέσουμε λίγο από το νερό που βράσαμε τα ζυμαρικά. Διορθώνουμε το αλάτι. Σερβίρουμε σε βαθιά πιάτα, πασπαλίζοντας με παρμεζάνα και φρέσκο πιπέρι. Εναλλακτικά, μπορούμε να σερβίρουμε τη σάλτσα απευθείας πάνω στα ζυμαρικά.

Για το πιάτο

  • 600 γρ. σάλτσα κιμά
  • 1000 γρ. λιγκουίνι βρασμένα
  • 150 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
  • αλάτι
  • πιπέρι

VIDEO DIRECTIONS

Για το πιάτο

Βράζουμε τα ζυμαρικά σε κοχλάζον αλατισμένο νερό μέχρι να κρατάνε (al dente). Τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε ζεστά μέσα στη σάλτσα με τον κιμά. Μαγειρεύουμε για 2 λεπτά ακόμα. Εάν η σάλτσα στεγνώσει μπορούμε να προσθέσουμε λίγο από το νερό που βράσαμε τα ζυμαρικά. Διορθώνουμε το αλάτι. Σερβίρουμε σε βαθιά πιάτα, πασπαλίζοντας με παρμεζάνα και φρέσκο πιπέρι. Εναλλακτικά, μπορούμε να σερβίρουμε τη σάλτσα απευθείας πάνω στα ζυμαρικά.

Comments

YL Gift Card

Give an unexpected gift to your loved ones by letting them experience a cooking class at The Seminar Project, a wonderful meal at Psomi & Alati or Alio restaurant.
MORE

Stay informed

Register to receive our newsletter.
SUBSCRIBE
Espa Banner