Μπρουσκέτα αβοκάντο, ντοματίνια και αυγό Μπρουσκέτα αβοκάντο, ντοματίνια και αυγό

Μπρουσκέτα αβοκάντο, ντοματίνια και αυγό

1 ΜΕΡΙΔΑ 20 minutes
FiveStar: 
Average: 4.6 (10 votes)

INGREDIENTS

Για τη μπρουσκέτα

  • 70 γρ. ψωμί κομμένο
  • 100 γρ. αβοκάντο ντιπ
  • 20 γρ.  τοματίνια
  • 2 τεμ. αυγό ποσέ
  • 100 γρ. ελαιόλαδο
  • μπέικον πλάκα, άκοπο σε φέτες
  • 2 γρ. βασιλικός καθαρισμένος
  • αλάτι
  • φρέσκο τριμμένο πιπέρι

DIRECTIONS

VIDEO DIRECTIONS

Για τη μπρουσκέτα

Λαδώνουμε τις φέτες ψωμιού και τις φρυγανίζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170οC για περίπου 25 λεπτά. Στρώνουμε το μπέικον σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στους 170οC μέχρι να πάρει σκούρο καφετί χρώμα. Το αφαιρούμε από τον φούρνο και το αφήνουμε να κρυώσει. Αλείφουμε το φρυγανισμένο ψωμί με το ντιπ αβοκάντο. Τοποθετούμε από πάνω το αυγό ποσέ και το ψημένο μπέικον. Γαρνίρουμε με φύλλα βασιλικού, τοματίνια και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Δίνουμε γεύση με αλάτι και πιπέρι.

Για τη μπρουσκέτα

  • 70 γρ. ψωμί κομμένο
  • 100 γρ. αβοκάντο ντιπ
  • 20 γρ.  τοματίνια
  • 2 τεμ. αυγό ποσέ
  • 100 γρ. ελαιόλαδο
  • μπέικον πλάκα, άκοπο σε φέτες
  • 2 γρ. βασιλικός καθαρισμένος
  • αλάτι
  • φρέσκο τριμμένο πιπέρι

VIDEO DIRECTIONS

Για τη μπρουσκέτα

Λαδώνουμε τις φέτες ψωμιού και τις φρυγανίζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170οC για περίπου 25 λεπτά. Στρώνουμε το μπέικον σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στους 170οC μέχρι να πάρει σκούρο καφετί χρώμα. Το αφαιρούμε από τον φούρνο και το αφήνουμε να κρυώσει. Αλείφουμε το φρυγανισμένο ψωμί με το ντιπ αβοκάντο. Τοποθετούμε από πάνω το αυγό ποσέ και το ψημένο μπέικον. Γαρνίρουμε με φύλλα βασιλικού, τοματίνια και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Δίνουμε γεύση με αλάτι και πιπέρι.

Comments

YL Gift Card

Give an unexpected gift to your loved ones by letting them experience a cooking class at The Seminar Project, a wonderful meal at Psomi & Alati or Alio restaurant.
MORE

Stay informed

Register to receive our newsletter.
SUBSCRIBE
Espa Banner