Nachos Nachos

Nachos

4 μερίδες 30 minutes
FiveStar: 
Average: 4.6 (14 votes)

INGREDIENTS

Για τα nachos

  • 100 γρ. πατατάκια Νάτσος
  • 300 γρ. σάλτσα κιμά
  • 3 γρ. κύμινο
  • 2 γρ. σκόρδο σε σκόνη
  • 3 γρ. καπνιστή πάπρικα
  • 2 γρ. ρίγανη αποξηραμένη
  • 2 γρ. μαύρο πιπέρι φρέσκο, τριμμένο
  • 3 γρ. κόλιανδρος σε σκόνη
  • 20 γρ. πιπεριά πράσινη
  • 100 γρ. τυρί τσένταρ, τριμμένο
  • 50 γρ. τυρί κεφαλοτύρι
  • 50 γρ. φασόλια κόκκινα
  • 50 γρ. καλαμπόκι κονσέρβα
  • 4 γρ. θυμάρι
  • 5 γρ. κόλιανδρος φρέσκος
  • 5 γρ. πιπεριές τσίλι
  • 15 γρ. κρεμμύδι φρέσκο το πράσινο μέρος, ψιλοκομμένο
  • 10 γρ. κόλιανδρος φρέσκος,  χοντροκομμένος
  • 30 γρ. ντοματίνια, σε φέτες
  • 100 γρ. sour cream

DIRECTIONS

VIDEO DIRECTIONS

Για τα nachos

Αναμιγνύουμε τον κιμά με τα μπαχαρικά.

Σε ένα ταψί στρώνουμε μερικά από τα νάτσος και ρίχνουμε ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια τους τις μισές ποσότητες από τα λαχανικά, το μείγμα του κιμά και τα τριμμένα τυριά.

Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με τα υπόλοιπα υλικά από πάνω και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200°C μέχρι να λιώσουν τα τυριά, για 5’ λεπτά περίπου.


Τέλος, γαρνίρουμε με τα φρέσκα βότανα, τα ντοματίνια και τη sour cream.

 

Tip:
*Ο κιμάς πρέπει να είναι εντελώς στεγνός από το μαγείρεμα χωρίς υγρασία.

Για τα nachos

  • 100 γρ. πατατάκια Νάτσος
  • 300 γρ. σάλτσα κιμά
  • 3 γρ. κύμινο
  • 2 γρ. σκόρδο σε σκόνη
  • 3 γρ. καπνιστή πάπρικα
  • 2 γρ. ρίγανη αποξηραμένη
  • 2 γρ. μαύρο πιπέρι φρέσκο, τριμμένο
  • 3 γρ. κόλιανδρος σε σκόνη
  • 20 γρ. πιπεριά πράσινη
  • 100 γρ. τυρί τσένταρ, τριμμένο
  • 50 γρ. τυρί κεφαλοτύρι
  • 50 γρ. φασόλια κόκκινα
  • 50 γρ. καλαμπόκι κονσέρβα
  • 4 γρ. θυμάρι
  • 5 γρ. κόλιανδρος φρέσκος
  • 5 γρ. πιπεριές τσίλι
  • 15 γρ. κρεμμύδι φρέσκο το πράσινο μέρος, ψιλοκομμένο
  • 10 γρ. κόλιανδρος φρέσκος,  χοντροκομμένος
  • 30 γρ. ντοματίνια, σε φέτες
  • 100 γρ. sour cream

VIDEO DIRECTIONS

Για τα nachos

Αναμιγνύουμε τον κιμά με τα μπαχαρικά.

Σε ένα ταψί στρώνουμε μερικά από τα νάτσος και ρίχνουμε ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια τους τις μισές ποσότητες από τα λαχανικά, το μείγμα του κιμά και τα τριμμένα τυριά.

Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με τα υπόλοιπα υλικά από πάνω και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200°C μέχρι να λιώσουν τα τυριά, για 5’ λεπτά περίπου.


Τέλος, γαρνίρουμε με τα φρέσκα βότανα, τα ντοματίνια και τη sour cream.

 

Tip:
*Ο κιμάς πρέπει να είναι εντελώς στεγνός από το μαγείρεμα χωρίς υγρασία.

Comments

YL Gift Card

Give an unexpected gift to your loved ones by letting them experience a cooking class at The Seminar Project, a wonderful meal at Psomi & Alati or Alio restaurant.
MORE

Stay informed

Register to receive our newsletter.
SUBSCRIBE
Espa Banner