Ταρτάρ λαβράκι με λεμόνι & κάπαρη

Ταρτάρ λαβράκι με λεμόνι & κάπαρη

ΓΙΑ 2 ΜΕΡΙΔΕΣ 20 minutes
FiveStar: 
Average: 5 (1 vote)

INGREDIENTS

  • 90 γρ. λαβράκι, φιλέτο, σε μικρά καρέ (ή άλλο λευκόσαρκο λιπαρό ψάρι)
  • 15 γρ. κάπαρη, ψιλοκομμένη
  • 15 γρ. αγγούρι τουρσί, ψιλοκομμένο
  • 2 γρ. σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο
  • 1 γρ. ξύσμα λάιμ
  • 2 γρ. λάιμ χυμός
  • 2 γρ. αλάτι
  • πιπέρι μαύρο, φρεσκοτριμμένο
  • 45 γρ. βινεγκρέτ λεμόνι
  • 15 γρ. κρεμμύδι, σε λεπτές λωρίδες, ξεπλυμένο

DIRECTIONS

Σε ένα μπολ προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός από τη μισή βινεγκρέτ και το κρεμμύδι. Ανακατεύουμε καλά ώστε να μοιραστούν ομοιόμορφα όλα τα υλικά και αφήνουμε στην άκρη για 3-4 λεπτά μέχρι να μαριναριστεί επαρκώς το ψάρι.

Σερβίρουμε σε πιάτο και γαρνίρουμε με την υπόλοιπη βινεγκρέτ και το λεπτοκομμένο κρεμμύδι.

  • 90 γρ. λαβράκι, φιλέτο, σε μικρά καρέ (ή άλλο λευκόσαρκο λιπαρό ψάρι)
  • 15 γρ. κάπαρη, ψιλοκομμένη
  • 15 γρ. αγγούρι τουρσί, ψιλοκομμένο
  • 2 γρ. σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο
  • 1 γρ. ξύσμα λάιμ
  • 2 γρ. λάιμ χυμός
  • 2 γρ. αλάτι
  • πιπέρι μαύρο, φρεσκοτριμμένο
  • 45 γρ. βινεγκρέτ λεμόνι
  • 15 γρ. κρεμμύδι, σε λεπτές λωρίδες, ξεπλυμένο

Σε ένα μπολ προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός από τη μισή βινεγκρέτ και το κρεμμύδι. Ανακατεύουμε καλά ώστε να μοιραστούν ομοιόμορφα όλα τα υλικά και αφήνουμε στην άκρη για 3-4 λεπτά μέχρι να μαριναριστεί επαρκώς το ψάρι.

Σερβίρουμε σε πιάτο και γαρνίρουμε με την υπόλοιπη βινεγκρέτ και το λεπτοκομμένο κρεμμύδι.

Comments

YL Gift Card

Give an unexpected gift to your loved ones by letting them experience a cooking class at The Seminar Project, a wonderful meal at Psomi & Alati or Alio restaurant.
MORE

Stay informed

Register to receive our newsletter.
SUBSCRIBE
Espa Banner