Πώς να φτιάξω άψητη γλυκιά κρέμα (π.χ. πανακότα)

Πώς να φτιάξω άψητη γλυκιά κρέμα (π.χ. πανακότα)

Δείτε τα βήματα του πώς να φτιάξετε άψητες γλυκές κρέμες, όπως η πανακότα, ακολουθώντας τη σειρά των φωτογραφιών.  

  1. Τοποθετούμε το μείγμα γάλακτος και κρέμας γάλακτος, τη ζάχαρη και τα αρωματικά αν χρησιμοποιούμε (π.χ. βανίλια, κανέλα κ.λπ.) σε μια κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και μαγειρεύουμε χωρίς ανακάτεμα μέχρι το μείγμα να έρθει λίγο πριν από το σημείο βρασμού (80°C περίπου).

     

    step
  2. Μαλακώνουμε τα φύλλα ζελατίνης σε κρύο νερό και στραγγίζουμε.

    step
  3. Προσθέτουμε τη ζελατίνη στη ζεστή κρέμα.

    step
  4. Ανακατεύουμε ώστε να ομογενοποιηθεί.

    step
  5. Σουρώνουμε σε ψιλή σήτα αν χρειάζεται.

    step
  6. Τοποθετούμε στα σκεύη σερβιρίσματος.

    step
  7. Κρυώνουμε στο ψυγείο.

    step

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner