Τα τηγανητά βότανα ίσως να είναι κάτι ασυνήθιστο για πολλούς, ωστόσο αποτελούν ένα πολύ ιδιαίτερο σνακ και συνοδευτικό με διάφορες χρήσεις.
Δοκιμάστε τηγανητό μαϊντανό πάνω από μια σαλάτα με πλιγούρι ή τηγανητό βασιλικό μαζί με μια κρύα σούπα ντομάτα.
Δείτε τα βήματα της διαδικασίας για μαγειρεμένα βότανα, ακολουθώντας τη σειρά των φωτογραφιών.
-
Μαδάμε τα βότανα φύλλο-φύλλο και παράλληλα ζεσταίνουμε αρκετό λάδι για βαθύ τηγάνισμα σε μια κατσαρόλα στους 180°C.
-
Ρίχνουμε τα βότανα στο καυτό λάδι και ανακατεύουμε απαλά με μια κουτάλα σήτα.
-
Μόλις σταματήσουν οι φουσκάλες γύρω από τα βότανα, τα βγάζουμε από το λάδι με μια κουτάλα σήτα και τα βάζουμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί.