Στην Ελλάδα είναι γνωστό ως χοντρό αλάτι. Δεν περιέχει χημικά πρόσθετα ή βελτιωτικά ροής, και δεν γίνεται προσθήκη ιωδίου. Είναι ορυκτό αλάτι και χρησιμοποιείται κυρίως για πάστωμα και μαγείρεμα. Επίσης χρησιμοποιείται σε κρέατα και πουλερικά.
Στην Ελλάδα είναι γνωστό ως χοντρό αλάτι. Δεν περιέχει χημικά πρόσθετα ή βελτιωτικά ροής, και δεν γίνεται προσθήκη ιωδίου. Είναι ορυκτό αλάτι και χρησιμοποιείται κυρίως για πάστωμα και μαγείρεμα. Επίσης χρησιμοποιείται σε κρέατα και πουλερικά.