ΠΟΛΕΝΤΑ

ΠΟΛΕΝΤΑ

Κοκκώδες αλεύρι που παρασκευάζεται από κίτρινο ή λευκό καλαμπόκι.

Επίσης η πολέντα είναι και ονομασία φαγητού, το οποίο προκύπτει σιγοβράζοντας το αντίστοιχο υλικό σε νερό και μαγειρεύοντας μέχρι να γίνει χυλός. Τρώγεται όσο είναι μαλακό και καυτό, διαφορετικά, όταν κρυώσει, κόβεται σε φέτες, οι οποίες ψήνονται στο γκριλ ή τηγανίζονται. Είναι εξαιρετικό συνοδευτικό για τρόφιμα που έχουν μπρεζαριστεί.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner