Γενικότερη ονομασία των διαφόρων τύπων αποφλοιωμένου ρυζιού. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και το ελληνικής παραγωγής ρύζι γλασέ, το οποίο καλλιεργείται στις περιοχές του Αχελώου και της κεντρικής Ελλάδας. Χρησιμοποιείται στα γλυκά και στις σούπες .
Γενικότερη ονομασία των διαφόρων τύπων αποφλοιωμένου ρυζιού. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και το ελληνικής παραγωγής ρύζι γλασέ, το οποίο καλλιεργείται στις περιοχές του Αχελώου και της κεντρικής Ελλάδας. Χρησιμοποιείται στα γλυκά και στις σούπες .