Το κρέας που προέρχεται από το νεαρό πρόβατο. Από τα αγαπημένα κρέατα της Ελλάδας και γενικότερα της Μεσογείου, με πολλές μαγειρικές εκδοχές. Παραδοσιακά γίνεται στη σούβλα το Πάσχα. Επίσης μαγειρεύεται στην κατσαρόλα, στον φούρνο ή στα κάρβουνα.
Το κρέας που προέρχεται από το νεαρό πρόβατο. Από τα αγαπημένα κρέατα της Ελλάδας και γενικότερα της Μεσογείου, με πολλές μαγειρικές εκδοχές. Παραδοσιακά γίνεται στη σούβλα το Πάσχα. Επίσης μαγειρεύεται στην κατσαρόλα, στον φούρνο ή στα κάρβουνα.