Πρόκειται για νόστιμο αλλά λιπαρό κομμάτι του χοιρινού. Γίνεται εξαιρετικό ψητό, ενώ κομμένο σε κύβους, αφού έχει αφαιρεθεί το λίπος, χρησιμοποιείται για ραγού ή μαγειρευτά. Γίνεται επίσης στη σχάρα ως μπριζόλα και σουβλάκι.
Πρόκειται για νόστιμο αλλά λιπαρό κομμάτι του χοιρινού. Γίνεται εξαιρετικό ψητό, ενώ κομμένο σε κύβους, αφού έχει αφαιρεθεί το λίπος, χρησιμοποιείται για ραγού ή μαγειρευτά. Γίνεται επίσης στη σχάρα ως μπριζόλα και σουβλάκι.