Θαμνώδες αρωματικό βότανο που χρησιμοποιείται ευρέως στην κουζίνα. Αρωματίζει κρεατικά, ψάρια, μαρινάδες, σάλτσες, μαρμελάδες και διάφορα επιδόρπια. Επίσης χρησιμοποιείται και σαν αφέψημα, καθώς έχει γευστική απόχρωση από λεμόνι.
Θαμνώδες αρωματικό βότανο που χρησιμοποιείται ευρέως στην κουζίνα. Αρωματίζει κρεατικά, ψάρια, μαρινάδες, σάλτσες, μαρμελάδες και διάφορα επιδόρπια. Επίσης χρησιμοποιείται και σαν αφέψημα, καθώς έχει γευστική απόχρωση από λεμόνι.