Παραδοσιακό σκληρό ελληνικό τυρί με ελαφρώς υπόγλυκη γεύση. Ωριμάζει για 3 τουλάχιστον μήνες πριν δοθεί στην κατανάλωση. Οι πιο γνωστές ελληνικές γραβιέρες είναι της Κρήτης, των Αγράφων και της Νάξου, που παράγονται από αιγοπρόβειο γάλα.
Παραδοσιακό σκληρό ελληνικό τυρί με ελαφρώς υπόγλυκη γεύση. Ωριμάζει για 3 τουλάχιστον μήνες πριν δοθεί στην κατανάλωση. Οι πιο γνωστές ελληνικές γραβιέρες είναι της Κρήτης, των Αγράφων και της Νάξου, που παράγονται από αιγοπρόβειο γάλα.