ΑΓΓΟΥΡΙΑ

ΑΓΓΟΥΡΙΑ

Κηπευτικό, επιμήκης κυλινδρικός καρπός. Η προέλευσή του είναι από την Ινδία, όπου το καλλιεργούν εδώ και 3.000 χρόνια. Τρώγεται ωμό ως σαλάτα, σκέτο ή ανάμεικτο με ντομάτα, και είναι απαραίτητο συστατικό για το τζατζίκι. Όταν αγοράζουμε ένα αγγούρι, πρέπει να είναι συνεκτικό, άκαμπτο, με έντονο πράσινο χρώμα, μέτριου μεγέθους, και να μη φέρει χτυπήματα και κιτρινάδες. Συντηρείται στο ψυγείο για 3-5 ημέρες. 

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner