Κρεμμύδι με λευκό βολβό, όχι πλήρως σχηματισμένο, πράσινα φύλλα και απαλή γεύση.
Τρώγεται ωμό, χρησιμοποιείται όμως και σε πιάτα τυριού, σούπες, σαλάτες και παρασκευές στο γουόκ. Διατηρείται στο ψυγείο για 1 εβδομάδα περίπου.
Κρεμμύδι με λευκό βολβό, όχι πλήρως σχηματισμένο, πράσινα φύλλα και απαλή γεύση.
Τρώγεται ωμό, χρησιμοποιείται όμως και σε πιάτα τυριού, σούπες, σαλάτες και παρασκευές στο γουόκ. Διατηρείται στο ψυγείο για 1 εβδομάδα περίπου.