Το πιο ακριβό και πιο τρυφερό κομμάτι του βοδινού, βρίσκεται κάτω από τις πλάγιες αποφύσεις των οσφυϊκών κυρίως σπονδύλων. Γίνεται εξαιρετικό ψητό, τηγανητό ή τυλίγεται σε φύλλο και καλύπτεται με duxelles για την παρασκευή βοδινού Wellington.
Το πιο ακριβό και πιο τρυφερό κομμάτι του βοδινού, βρίσκεται κάτω από τις πλάγιες αποφύσεις των οσφυϊκών κυρίως σπονδύλων. Γίνεται εξαιρετικό ψητό, τηγανητό ή τυλίγεται σε φύλλο και καλύπτεται με duxelles για την παρασκευή βοδινού Wellington.