DASHI / DASHINOMOTO (Ντάσι σε σκόνη)

DASHI / DASHINOMOTO (Ντάσι σε σκόνη)

Το dashi (dashinomoto) είναι ένας αφυδατωμένος ζωμός  από αποξηραμένη καπνιστή παλαμίδα και φύκια (konbu). Χρησιμοποιείται ευρέως στην Ασιατική κουζίνα για να ενισχύσει τη θαλασσινή γεύση σε σούπες, ζωμούς, σάλτσες ή ακόμα και σαν seasoning σε κρέατα, λαχανικά ή θαλασσινά.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner