Επίσης γνωστή και ως κρέμα ζαχαροπλαστικής.
Ο όρος χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια κάσταρντ που πήζει με κορν φλάουρ.
Χρησιμοποιείται ως βάση για γλυκά σουφλέ και ως γέμιση για τούρτες, τάρτες και γλυκίσματα, κυρίως εκλέρ.
Επίσης γνωστή και ως κρέμα ζαχαροπλαστικής.
Ο όρος χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια κάσταρντ που πήζει με κορν φλάουρ.
Χρησιμοποιείται ως βάση για γλυκά σουφλέ και ως γέμιση για τούρτες, τάρτες και γλυκίσματα, κυρίως εκλέρ.