ΜΠΡΕΖΕ (braisé)

ΜΠΡΕΖΕ (braisé)

Είναι το μαγείρεμα ενός τροφίμου σε χαμηλή θερμοκρασία σε σκεπασμένο σκεύος, με τη χρήση ενός ή συνδυασμού περισσότερων υγρών (π.χ. νερό, ζωμός, κρασί κ.λπ.) καθώς και αρωματικών λαχανικών.

Τα βασικότερα πλεονεκτήματα αυτής της μεθόδου είναι:

  • 1ον, πως μπορούμε να μαλακώσουμε κρέατα που είναι από τη φύση τους σκληρά και δεν μπορούν να μαλακώσουν εύκολα με άλλον τρόπο μαγειρέματος 
  • 2ον, πως επειδή ο ζωμός του μαγειρέματος παραμένει στο φαγητό, διατηρείται όλη η νοστιμιά.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner