CINNAMON

CINNAMON

The dried bark of the cinnamon tree. Ground cinnamon has a stronger flavor than cinnamon sticks but does not keep as well. This spice is used to flavor cakes, apple pie, buns, puddings, and compotes. In Central Europe and the Mediterranean cinnamon is also used to season soups, tomato, sauces, vegetables etc. In Greek cuisine cinnamon is widely used both in savory and sweet preparations.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner