GRAVIERA CHEESE

GRAVIERA CHEESE

Greek cheese mainly produced on the Greek island of Crete. Graviera is Greece’s second most popular cheese after feta. Made in wheels, the rind of the hard cheese is marked with the characteristic crisscross pattern of its draining cloth. Graviera of Crete is made from sheep’s milk and ripened for at least five months. It’s slightly sweet, with a pleasant burnt caramel flavor, Graviera of Naxos is made mostly of cow's milk (80-100%).

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner