FENNEL

FENNEL

Originating in the Mediterranean region and associated with Italian cuisine, fennel has been used as a vegetable, a herb, and a medicinal plant since ancient times. Its mild, slightly sweet flavor is reminiscent of anise or licorice. Fennel may be used raw or cooked, it can be braised or sautéed with other vegetables or on its own. Sea bass with fennel is a specialty in Provence. Raw fennel is an excellent source of potassium.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner