Σοκολάτα: Ποιος είναι ο σωστός τρόπος αποθήκευσης;

Σοκολάτα: Ποιος είναι ο σωστός τρόπος αποθήκευσης;

Η σοκολάτα είναι καλύτερο να αποθηκεύεται σε σκιερό μέρος, μακριά από φως και σε θερμοκρασία που να μην ξεπερνά τους 20-25 C.

Επειδή η σοκολάτα απορροφά εύκολα μυρωδιές από το περιβάλλον, αποφεύγουμε να την έχουμε εκτεθειμένη στον αέρα και φροντίζουμε να είναι πάντα καλά τυλιγμένη με αλουμινόχαρτο ή κλεισμένη αεροστεγώς σε συσκευασία που δεν τη διαπερνά το φως.

Ο μεγαλύτερος εχθρός της είναι η υγρασία, γι’ αυτό κανονικά δεν επιτρέπεται να τη διατηρούμε στο ψυγείο ή στην κατάψυξη. Αν ωστόσο χρειαστεί να το κάνουμε επειδή η θερμοκρασία περιβάλλοντος είναι πολύ υψηλή, για τη σωστή συντήρηση της σοκολάτας φροντίζουμε και πάλι να είναι πολύ καλά συσκευασμένη.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner