Για το πιάτο
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε χαμηλή φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα σπαράγγια και το κρεμμύδι μέχρι να καραμελώσει και να πάρει ένα χρυσαφένιο χρώμα. Αλατίζουμε, προσθέτουμε τις κόκκινες και κίτρινες ψητές πιπεριές, τη ρίγανη και το ξύδι και μαγειρεύουμε για 3 λεπτά ακόμα.
Tip: Η διαδικασία για το καραμέλωμα του κρεμμυδιού θέλει τον χρόνο της για να γίνει σωστά, οπότε πρέπει να έχετε υπομονή. Αν θέλετε, όμως, μπορείτε να έχετε καραμελώσει τα κρεμμύδια από την προηγούμενη ημέρα και να τα διατηρήσετε στο ψυγείο.
Σχόλια