VIDEO DIRECTIONS
Για τα μπισκότα
Στον κάδο του μίξερ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί με το φτερό σε μεσαία ταχύτητα, μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές ζυμάρι. Πλάθουμε το ζυμάρι σε κυλινδρικό σχήμα και το αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να σφίξει.
Βγάζουμε από το ψυγείο και αλείφουμε ελαφρά με νερό. Σε ένα ταψί με κρυσταλλική ζάχαρη ρολάρουμε το ζυμάρι και το κόβουμε σε ροδέλες. Τοποθετούμε τις ροδέλες σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160°C, μέχρι να γίνουν χρυσαφένια, για περίπου 30’ λεπτά.
Tips:
*Μπορούμε να βουτήξουμε τα μπισκότα σε λιωμένη σοκολάτα και να την αφήσουμε να σταθεροποιηθεί.
*Μπορούμε να τρίψουμε τα μπισκότα πάνω από παγωτό, γιαούρτι ή κρέμα ζαχαροπλαστικής.
*Μπορούμε να κάνουμε cookie sandwich με τη γέμιση της αρεσκείας μας.
Σχόλια