Αυτήν την Κυριακή 9/3, στο περιοδικό BHMAgourmet, ο Γιάννης Λουκάκος προτείνει 5 γευστικά πιάτα, εμπνευσμένα από την παράδοση, για ένα απολαυστικό γεύμα την 25η Μαρτίου.
Οι συνταγές που θα βρείτε στο τεύχος, είναι:
- Σαλάτα με ρόκα, παντζάρι και βινεγκρέτ πορτοκαλιού
- Σκορδαλιά με πατάτα και φουντούκι
- Μπέργκερ με μπιφτέκι μπακαλιάρου
- Χταποδοσαλάτα με στριφτάδια
- Χαλβάς με σάλτσα πορτοκάλι
Στο gallery που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε τις αντίστοιχες σελίδες της έκδοσης, με τα πιάτα που προτείνει ο σεφ ν’ απολαύσετε φέτος με την οικογένεια ή τους φίλους σας την ημέρα του Ευαγγελισμού - και όχι μόνο!
Για περισσότερες ιδέες και σίγουρη επιτυχία, μπορείτε να μαγειρέψετε μαζί με τον σεφ μερικά από τα πιο καθιερωμένα, αγαπημένα πιάτα που ζητάει η ημέρα! Αρκεί να συμμετάσχετε στο μάθημα «25η Μαρτίου: Νοστιμιές με παράδοση και φαντασία!», που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 19/3 στις 18.00, στο TheSeminarProject. Εκεί θα δημιουργήσετε βήμα-βήμα ένα εξαιρετικό, πλήρες γεύμα για την 25η, που θα σας ενθουσιάσει. Δείτε περισσότερα, εδώ.