 TIPS
                                                                                        TIPS
                                        Για το ρόφημα
Βράζουμε το γάλα και την κρέμα γάλακτος σε μια κατσαρόλα. Προσθέτουμε την βανίλια.
Ρίχνουμε το μείγμα στη σοκολάτα και ανακατεύουμε με σύρμα.
Για να λιώσει καλά η σοκολάτα, συνεχίζουμε το ανακάτεμα με μπίμερ, χωρίς να πάρει αέρα.
Σκεπάζουμε το ρόφημα με μεμβράνη, η οποία θα πρέπει να εφάπτεται με την επιφάνεια του ροφήματος.
Μπορούμε να το συντηρήσουμε στο ψυγείο έως 5 ημέρες.

 
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
      



 
    
Σχόλια