VIDEO DIRECTIONS
Για την πίτα-πίτσα
Σε ένα καυτό τηγάνι σοτάρουμε τα μανιτάρια μέχρι να πάρουν ωραίο χρυσαφένιο χρώμα. Αλατίζουμε προσθέτουμε τις πιπεριές και τα κρεμμύδια και μαγειρεύουμε για 3-4 λεπτά. Συνεχίζουμε προσθέτοντας τα κολοκύθια και μαγειρεύουμε για 1-2 λεπτά ακόμα. Προσθέτουμε ελαιόλαδο και αλάτι αν χρειάζεται. Μαγειρεύουμε μέχρι τα λαχανικά να μαλακώσουν ελαφρώς άλλα να παραμείνουν τραγανά. Αποσύρουμε τα λαχανικά σ’ ένα σκεύος.
Σ’ ένα ταψί απλώνουμε τις πίτες. Απλώνουμε μια στρώση σάλτσας στην κάθε πίτα, συνεχίζουμε με τα λαχανικά, το κατσικίσιο τυρί και τη φρέσκια ρίγανη. Ψήνουμε στους 180°C μέχρι να λιώσει το τυρί και να πάρουν ωραίο χρώμα οι πίτσες.
Προτού σερβίρουμε, ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο, περιχύνουμε με κρέμα μπαλσάμικο και γαρνίρουμε με τη ρόκα.
Tip: Σε περίπτωση που δεν σας αρέσει το κατσικίσιο τυρί, μπορείτε να το αντικαταστήσετε με φέτα.
Σχόλια