TIPS
Για τη σαλάτα
Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε τα σαλατικά με το πράσινο μήλο, τα καρύδια, το ρόδι και το εστραγκόν. Προσθέτουμε τη βινεγκρέτ, αλατίζουμε και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε ρίχνοντας το τραγανό προσούτο και το Αρσενικό Νάξου από πάνω.
Tip: Αν δεν έχετε φρέσκο εστραγκόν, μη χρησιμοποιήσετε ξερό. Χρησιμοποιήστε άλλα φρέσκα βότανα της αρεσκείας σας, όπως βασιλικό ή δυόσμο, ή μη χρησιμοποιήσετε καθόλου.





Σχόλια