Για το πιάτο
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Ρίχνουμε το μισό ηλιέλαιο και προσθέτουμε το καρότο, το κρεμμύδι και τις πιπεριές. Μαγειρεύουμε, ανακατεύοντας μέχρι να πάρουν χρώμα τα λαχανικά και να μαλακώσουν λίγο, αλλά να παραμείνουν τραγανά. Προσθέτουμε το μπρόκολο και μαγειρεύουμε για 1-2 λεπτά ακόμη. Προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμύδι, το τζίντζερ και το σκόρδο και μόλις μυρίσουν ρίχνουμε τη μισή ποσότητα της σάλτσας στο τηγάνι και συνεχίζουμε να μαγειρεύουμε για 1-2 λεπτά. Αποσύρουμε τα λαχανικά σ' ένα σκεύος και τοποθετούμε ένα άλλο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και προσθέτουμε το υπόλοιπο ηλιέλαιο. Αλατίζουμε το μοσχάρι και σοτάρουμε μέχρι να πάρει ένα ωραίο χρυσαφένιο χρώμα και να ψηθεί εσωτερικά. Επαναφέρουμε τα λαχανικά στο τηγάνι και προσθέτουμε την υπόλοιπη σάλτσα. Μαγειρεύουμε μέχρι να γλασάρει η σάλτσα. Ρίχνουμε το σουσάμι και σερβίρουμε με τη σαλάτα των μυρωδικών.
Σε ένα μπολ βάζουμε το νουά και τη μαρινάδα. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και μαρινάρουμε στο ψυγείο για 12 ώρες.
Σχόλια