Για το πιάτο
Κόβουμε το αρνί σε κύβους των 5 εκ. και αλατίζουμε.
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε τον ζωμό και αλατίζουμε.
Προσθέτουμε τα κομμάτια του αρνιού και μαγειρεύουμε σε χαμηλή θερμοκρασία μέχρι να μαλακώσει σχεδόν το κρέας, ανακατεύοντας κατά διαστήματα και ξαφρίζοντας συχνά.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τα λαχανικά, συνεχίζοντας το μαγείρεμα μέχρι να μαλακώσουν κι αυτά.
Αλατίζουμε και προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και το θυμάρι.
Σχόλια