Για το σάντουιτς
Βάζουμε το μπέικον σε ένα ταψί με λαδόκολλα, τοποθετούμε δεύτερη λαδόκολλα από πάνω και σκεπάζουμε με ένα ταψί. Ψήνουμε στους 160°C μέχρι να γίνει τραγανό. Φρυγανίζουμε το ψωμί. Απλώνουμε τρία ψωμιά και αλείφουμε με μαγιονέζα.
Τοποθετούμε την πρώτη φέτα ψωμί με τη στρώση μαγιονέζας προς τα επάνω και βάζουμε ένα φύλλο γαλλική σαλάτα, το μαγειρεμένο κοτόπουλο, το μπέικον και μια φέτα ντομάτα. Καλύπτουμε με τη δεύτερη φέτα ψωμί του τοστ με τη μαγιονέζα προς τα επάνω. Συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία με τη γαλλική σαλάτα, το ζαμπόν, τη ντομάτα, το τυρί τσένταρ και το αγγούρι τουρσί και σκεπάζουμε με την τρίτη φέτα ψωμιού. Βάζουμε οδοντογλυφίδες στο κέντρο κάθε πλευράς του σάντουιτς και κόβουμε διαγώνια με ένα μαχαίρι, ώστε να σχηματιστούν 4 τρίγωνα. Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία και για το δεύτερο σάντουιτς.
TIP: Κλασικός συνδυασμός είναι οι τηγανητές πατάτες ή τα τσιπς. Εμείς προτείνουμε να το συνδυάσετε με τηγανητά κρεμμύδια.
Σχόλια