VIDEO DIRECTIONS
Για τα κουλουράκια
Τοποθετούμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και τα ζυμώνουμε με το φτερό μέχρι να ομογενοποιηθούν και να σχηματιστεί μια ομοιόμορφη ζύμη.
Στη συνέχεια τοποθετούμε τη ζύμη σε ένα μπολ, την τυλίγουμε με μεμβράνη και αφήνουμε να ξεκουραστεί για μία ώρα στο ψυγείο.
Ζυγίζουμε μπαλάκια 30 γρ. και τα πλάθουμε σε «μακαρόνι» πάχους 1,5 εκ. και μήκους 22 εκ.
Πλάθουμε σε σχήμα πλεξούδας ή σε ό,τι άλλο σχήμα θέλουμε και τα τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα με απόσταση 2 εκ. το ένα από το άλλο. Τα αλείφουμε καλά με το αυγό.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170ºC για 25 λεπτά περίπου.
Σχόλια