Ζύμη για τάρτα: Τι πρέπει να προσέξω;

Ζύμη για τάρτα: Τι πρέπει να προσέξω;

Όταν φτιάχνουμε ζύμη για τάρτα:

  • Προσέχουμε να μη ζυμώσουμε υπερβολικά τη ζύμη, γιατί όταν ψηθεί θα γίνει βαριά και «ζυμαρένια» αντί για ανάλαφρη και τραγανή.
  • Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί αφού την ανοίξουμε, καθώς και μετά το στρώσιμο στο σκεύος.
  • Ανοίγουμε τη ζύμη στο σωστό πάχος, μισό εκατοστό περίπου, ώστε να γίνει τραγανή αλλά και να μη νοτίσει όταν ψηθεί με τη γέμιση.
  • Για να πετύχουμε πιο ομοιόμορφο ψήσιμο, αφού έχουμε στήσει τη ζύμη στο σκεύος, τοποθετούμε στην κατάψυξη για λίγες ώρες.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner