Μπορούμε να αλλάξουμε την υφή στην κρέμα πατισιέ σε πιο σφιχτή ή πιο αραιή, αυξάνοντας ή μειώνοντας αντίστοιχα την ποσότητα του κορν φλάουρ .
Επίσης μπορούμε να αφρατέψουμε την κρέμα πατισιέ, προσθέτοντας κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε σαντιγί.
Μπορούμε να αλλάξουμε την υφή στην κρέμα πατισιέ σε πιο σφιχτή ή πιο αραιή, αυξάνοντας ή μειώνοντας αντίστοιχα την ποσότητα του κορν φλάουρ .
Επίσης μπορούμε να αφρατέψουμε την κρέμα πατισιέ, προσθέτοντας κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε σαντιγί.