Σοκολάτα: Γιατί βλέπουμε κάποιες φορές γκρι επίστρωση στην επιφάνειά της;

Σοκολάτα: Γιατί βλέπουμε κάποιες φορές γκρι επίστρωση στην επιφάνειά της;

Η γκρι επίστρωση που κάποιες φορές συναντάμε στη σοκολάτα σημαίνει πως κάποια στιγμή ζεστάθηκε τόσο, ώστε να αρχίσει να λιώνει το βούτυρο κακάο που περιέχει και έπειτα ξανακρύωσε, με αποτέλεσμα το βούτυρο κακάο να στερεοποιηθεί στην επιφάνεια.

Αυτή η εμφάνιση της σοκολάτας, αν και δεν είναι ιδιαίτερα ελκυστική, δεν πρέπει να μας ανησυχεί, καθώς δεν επηρεάζει τη γεύση ούτε τη συμπεριφορά της κατά το λιώσιμο.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner