![Tips](https://yiannislucacos.gr/sites/default/files/styles/menu_image/public/menuimage/_mg_0694_copy.jpg?itok=yZF622i0)
![Κουσκούς: Πρέπει να μαγειρευτεί;](https://yiannislucacos.gr/sites/default/files/styles/head_image_960x600/public/q_a1090_1090Couscous_0.jpg?itok=-5joyV7a)
Το κουσκούς δεν θέλει καθόλου βράσιμο, γιατί είναι πολύ μικρό σε σχέση με τα ζυμαρικά ή το ρύζι, και μαγειρεύεται αμέσως.
Ρίξτε του απλά καυτό υγρό, σκεπάστε το με μεμβράνη και αφήστε το να απορροφήσει το υγρό.
Το κουσκούς δεν θέλει καθόλου βράσιμο, γιατί είναι πολύ μικρό σε σχέση με τα ζυμαρικά ή το ρύζι, και μαγειρεύεται αμέσως.
Ρίξτε του απλά καυτό υγρό, σκεπάστε το με μεμβράνη και αφήστε το να απορροφήσει το υγρό.